"Etihadov" konkurs za kabinsko osoblje

Bez autora
Mar 17 2014

Nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata "Etihad ervejz" saopštio je da organizuje konkurs za zapošljavanje kabinskog osoblja iz Srbije i Republike Srpske i da će intervjui biti održani u Beogradu 26. marta i Banjaluci 24 marta.Kompanija je navela da traži talentovane profesionalce iz oblasti uslužne delatnosti ugostiteljstva da se pridruže njihovom timu vodećeg svetskog kabinskog osoblja. Kandidati koji se prijavljuju za radna mesta u "Etihad ervejzu" moraju da tečno govore engleski jezik, a znanje drugih stranih jezika predstavlja prednost.

"Etihadov" konkurs za kabinsko osobljeAvioprevoznik "Etihad ervejz" raspisuje konkurs za kabinsko osoblje iz Srbije i Republike Srpske.

Nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata "Etihad ervejz" saopštio je da organizuje konkurs za zapošljavanje kabinskog osoblja iz Srbije i Republike Srpske i da će intervjui biti održani u Beogradu 26. marta i Banjaluci 24 marta.

Kompanija je navela da traži talentovane profesionalce iz oblasti uslužne delatnosti ugostiteljstva da se pridruže njihovom timu vodećeg svetskog kabinskog osoblja.

Kandidati koji se prijavljuju za radna mesta u "Etihad ervejzu" moraju da tečno govore engleski jezik, a znanje drugih stranih jezika predstavlja prednost.

Moraju biti stariji od 21 godine.

Kabinsko osoblje "Etihad ervejza" čine ljudi 110 nacionalnosti, koji su stacionirani u Abu Dabiju, prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kabinsko osoblje je zaposleno u nizu pozicija, uključujući i šefove kuvare na letu u "Dijamantskoj prvoj klasi", menadžere za hranu i piće u "Bisernoj prvoj klasi" i stjuardese i stjuarte u "Premijum" i "Ekonomskoj klasi".

Potpredsednik sektora "Gest servis" Obri Tid rekla je da su njihovi prethodni konkursi za zapošljavanje u Banjaluci i Beogradu postigli izvanredan uspeh.

Više od trećine kandidata bilo je uspešno, već su se pridružili timu i započeli sedmonedeljnu obuku iz sigurnosti i pružanja usluga na najsavremenijoj akademiji "Etihad ervejza" za obuku u Abu Dabiju, rekla je Tid.

Zainteresovani za radna mesta u "Etihad ervejzu" savetuje se da se prijave onlajn na: http://www.etihad.com/en/careers/cabin/recruitment/, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik